satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новости и обсуждение цифрового эфирного телевидения в Киеве
Показать сообщение отдельно
Старый 23.10.2009, 12:03   #36 (permalink)
online: 576003
Kiev
 
Аватар для brildi
По умолчанию

Розпочинається серійний випуск українського цифрового телетюнера «Меридіан-ТТЦ»

23-10-2009

Проведено комплексні дослідження першої дослідної партії розроблених в Україні вітчизняних цифрових телетюнерів «Меридіан-ТТЦ». Випробування проходили в Одеській області 70, 74, 73 та 63 одночастотних зонах синхронного ефірного мовлення (DVB-T) з використанням транспортних потоків MPEG-4. Початок серійного випуску телетюнерів «Меридіан ТТЦ-101» намічено на IV квартал 2009 року. Про це ТК повідомив Теодор Наритник, директор Інституту електроніки та зв'язку Української академії наук.



Спільний проект «Розробка вітчизняного тюнера для приймання аналоговими телевізорами сигналів в цифрових форматах» реалізували Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» разом з Концерном РРТ, ВАТ «Діпрозв¢язок» Держзв¢язку України, ДАТ КБ «Дніпровське» та ВАТ «Меридіан» Мінпромполітики України.



«Незважаючи на відсутність фінансування і державної програми впровадження цифрового мовлення, ВАТ „Меридіан" ім. С.П.Корольова спільно з Національним технічним університетом „КПІ" та СП „Інститут електроніки та зв¢язку Української академії наук" провели комплекс досліджень, на базі яких виконана розробка оптимального за критерієм ціна/якість варіанту вітчизняного приймача-тюнера новітнього стандарту MPEG-4 для впровадження в серійне виробництво», - переконаний пан Наритник.



Як відомо, успішний перехід на цифрове телевізійне мовлення (DVB-T) можливе лише при готовності населення примйати цифрвий сигнал, тобто від наявності загальнодоступних телевізійних приймачів.



«...........»
вне форума  
2 спасибо:
 
Page generated in 0.06714 seconds with 17 queries