satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новости мобильного мира!!!
Показать сообщение отдельно
Старый 01.09.2019, 15:34   #1621 (permalink)
online: 25514148
Харьковская обл.
 
Аватар для peresihne
По умолчанию

Honor Play 3 станет самым дешёвым смартфоном на Kirin 980?
Компания Honor чуть больше года назад представила смартфон среднего уровня на флагманском на тот момент процессоре Kirin 970, выполненном по технологии 10-нм. В Украину он пришёл по цене 9999 гривен. Сейчас всё идёт к тому, что он получит преемника. Причём модель нового поколения будет называться сразу Honor Play 3.
читать дальше

Honor 20S: лайт-версія Honor 20 з потрійною камерою і чіпом Kirin 810
Honor 20 з’явився на світ в один з найдраматичніших моментів в історії Huawei і її суббренда. Загроза санкцій США і проблеми з сертифікацією нових смартфонів, давали привід говорити про те, що ця модель цілком може стати останньою в портфоліо бренду з повноцінним Android.
читать дальше

Объявлена дата анонса Nubia Red Magic 3S
Компания Nubia представит ещё один игровой смартфон. Будущая новинка будет называться Nubia Red Magic 3S. Модель получит мобильный процессор Qualcomm Snapdragon 855 Plus. О других особенностях пока что точной информации нет, но слухи о параметрах уже ходят.
читать дальше

Готують до анонсу Xiaomi Mi 9 Lite, і він вже продається в Китаї, але під іншим ім’ям
У випадку з Xiaomi Mi A3 компанія перебрала з компромісами і взяла за основу не найкращий варіант. Правда, потім заговорили про те, що виробник спробує виправитися і представить Xiaomi Mi A3 Pro, який буде побудований на базі Xiaomi CC9, але без MIUI.
читать дальше

Бюджетник Lenovo A6 Note вийде вже наступного тижня
У Мережі з’явилися докладні технічні характеристики смартфона Lenovo A6 Note. Ця бюджетна модель, незважаючи на назву, оснащена відносно невеликим екраном – діагоналлю 6,09 дюйма, розширення його теж невелике – HD +. Екран займає 88% площі фронтальній панелі, так що все одно габарити досить пристойні.
читать дальше

Последний раз редактировалось peresihne; 01.09.2019 в 21:37.
на форуме  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.07532 seconds with 17 queries