satsat.info - Показать сообщение отдельно - Украина. Исторические факты и события.
Показать сообщение отдельно
Старый 03.09.2018, 07:18   #705 (permalink)
online: 29098584
🇺🇦💛💙Україна💛💙🇺🇦
 
Аватар для Olexijj
По умолчанию

Рівно 73 роки тому закінчилася Друга Світова Війна.

Історію пишуть переможці. Вони можуть нам сказати, як було насправді, вони можуть нам сказати хто був злим і поганим, вони можуть приховати свої злочини і показати чужі.

Легко говорити про цивілізований світ, та демократію, коли всі хто мають іншу точку зору згоріли під час бомбардування Дрездена, Рейна, Токіо, Відня, Берліна.

Я не намагаюсь вигородити когось у цій війні, яка зруйнувала Європу.
Я хочу лиш сказати, що за бомбардування ядерними бомбами Хіросіми й Нагасакі, ніхто не поніс відповідальності. За коврові бомбардування німецьких і японських міст, де жертвами стали мільйони цивільних, теж ніхто не відповів. Тим більше за різанину у Дахау, за масові розстріли німецьких румунських, угорських, італійських, фінських солдат. За зґвалтування німецьких жінок силами союзників.

Генерал Леклерк не відповів за розстріли 12 французів, які воювали на боці Об`єднаної Європи. Не понесли покарання й інші військові злочинці, як з радянського, так і з англо-американського табору.

Переможені відповіли за свої злочини на Нюрнберзькому трибуналі, переможці ні.
Якби на одній лаві підсудних поруч з Герингом сиділи, Ейзенхауер, Жуков, Леклерк, то лише тоді можна було б говорити, про справедливість. А так вийшов спектакль на кістках переможених.
Изображения -->
Тип файла: jpg FB_IMG_1535948215112.jpg (58.2 Кб, 1 просмотров)
вне форума  
4 спасибо:
 
Page generated in 0.06073 seconds with 18 queries