satsat.info - Показать сообщение отдельно - ПОЛІТИКА
Тема: ПОЛІТИКА
Показать сообщение отдельно
Старый 20.06.2015, 23:13   #449 (permalink)
online: 36087256
Україна
 
Аватар для Rusllan
По умолчанию

Влада має намір заборонити рекламу на автошляхах

Урядовий комітет з питань розвитку інфраструктури підтримав законопроект щодо заборони розміщення рекламо носіїв у межах смуги відведення автомобільних доріг загального користування.

Про це повідомляє прес-служба віце-прем’єр-міністра Валерія Вощевського.

Як йдеться в пояснювальній записці до законопроекту, на теперішній час вздовж доріг загального користування розміщено понад 6 тисяч рекламоносіїв, при цьому 75% з них встановлено з порушенням чинних нормативно-правових актів.

Згідно з результатами опитування, проведеного Департаментом ДАІ МВС України, 82% респондентів визнали, що зовнішня реклама відволікає їх від керування автомобілем.

«Зміни стосуються лише доріг загального користування поза межами населених пунктів. Такий закон нам потрібен і для покращення безпеки руху на дорогах, і з естетичної точки зору. Крім того, це вимога міжнародного законодавства, зокрема європейської угоди про міжнародні магістралі, яка забороняє розміщення рекламних щитів на сторонах міжнародних доріг», – заявив Вощевський.

Згідно з проектом, законно встановлені рекламо носі будуть демонтовані лише після закінчення терміну дії дозвільних документів
вне форума  
1 спасибо:
 
Page generated in 0.06963 seconds with 17 queries