satsat.info - Показать сообщение отдельно - Новини українського ТБ
Показать сообщение отдельно
Старый 12.02.2009, 21:13   #39 (permalink)
online: 8229152
Украина
По умолчанию

Свободу на «Інтері» замінять новим форматом?

Політичне ток-шоу «Свобода на «Інтері» можуть замінити новим форматом. Про це в інтерв’ю «МедіаБізнесу» розповіла генеральний продюсер телеканалу «Інтер» Ганна Безлюдна.

За її словами, зараз формат шоу змінюється кожної п’ятниці залежно від того, скільки гостей запрошено до студії. Також на початку року до ведення програми були залучені ведучі.

Зараз є ідеї змінити студію шоу, або навіть його правила так, щоби на передачу змогли приходити нові люди, а не одні і ті ж політики. В цьому сенсі, на думку Безлюдної, цікавим може стати канадський формат The Next Great Leader («Наступний лідер»). На канадському телебаченні він виходив з назвою Canada’s Next Prime-Minister («Наступний прем’єр-міністр Канади»).

«Думаю, в Україні таке трактування було б цікавим, – вважає Безлюдна. – Звісно, проект потрібно адаптувати, але ідея дуже хороша, оскільки дає можливість з’являтися новим обличчям. А це, я переконана, потрібно не тільки телебаченню, а й суспільству».

Нагадаємо, що прем’єра нового політичного ток-шоу «Свобода на Інтері» відбулась на телеканалі «Інтер» 10 жовтня 2008 року. Ведучим пешого випуску нової щотижневої програми був Арсеній Яценюк.

Середні показники «Свободи на «Інтері» за минулий рік: доля аудиторії - 23,15%, рейтинг - 7,02% (по панелі 18+, «міста 50+» ).

Телеканал «Интер» – общенациональный канал. В эфире с октября 1996 г. Техническое покрытие в панели GFK – 99 %. Входит в медиагруппу «Интер» наряду с телеканалами НТН, К1, К2, «Энтер», «Энтер-Фильм», «Мегаспорт». Среднесуточная доля аудитории «18+» за 2008 год составила 21,02% (города 50 тыс.+). Председатель правления – Сергей Созановский; генеральный продюсер – Анна Безлюдная. www.inter.ua
Источник - МедіаБізнес
вне форума  
 
Page generated in 0.05822 seconds with 17 queries